Ενδεικτική serum hyaluronic για βλέφαρα

Availability Product not in stock!Ενδεικτικά παραθέτουμε γαληνικό ιδιοσκεύασμα που παράχθηκε σε εξατομικευμένη θεραπεία.
Περιγραφή

Τα άνθη άλατος δρουν αντιοιδηματικά, με αποτέλεσμα να συσφίγκουν και να ανορθώνουν τα βλέφαρα. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει, χαρίζοντας περισσότερη ελαστικότητα και αντοχή στην επιδερμίδα, μειώνοντας κατ' επέκταση τις ρυτίδες και εμποδίζοντας την εμφάνιση νέων. Η αντιοξειδωτική του δράση, με την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, διατηρεί το δέρμα μας νεανικό και λαμπερό, ενώ σε περιπτώσεις τραυματισμών, βοηθά σημαντικά στην επούλωση, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα δημιοιυργίας ουλών και ανεπιθύμητων σημαδιών. Είναι απαλλαγμάνο από τεχνητά αρώματα, χρωστικές, parabens, ορυκτέλαιο, SLS, προπυλενογλυκόλη, 1,4-διοξάνη, αμίνες & παράγωγα αυτών, θειούχες ενώσεις και phthalates.


Δραστικά Συστατικά

  • Νάτριο υαλουρονικό
  • Νάτριο χλωριούχο

Συνήθης Δοσολογία

1-2 φορές την ημέρα

Προτεινόμενη Χρήση

Εφαρμογή προ ύπνου, γύρω και κάτω από τα βλέφαρα

Στοιχεια Επικοινωνιας

Χρησιμες πληροφοριες

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει το σκοπό της επιστημονικής ενημέρωσης των επιστημόνων υγείας και του κοινού για τις νόμιμες παρασκευαστικές δυνατότητες εξατομικευμένης φαρμακοθεραπείας του γαληνικού εργαστηρίου του φαρμακείου μας.

Social Media

Βρείτε μας στα Social Media