Αντηλιακή προστασία

Το εργαστήριο μας έχει την παρασκευαστική δυνατότητα παραγωγής εξατομικευμένων αντηλιακών κρεμών, όλων των δεικτών SPF για πρόσωπο και σώμα και για επιδερμίδες που πάσχουν από δερματικές κηλίδες, ακμή, ψωρίαση, φωτοευαισθησία, και άλλες παθήσεις του δέρματος.

Επίσης έχει την παρασκευαστική δυνατότητα αντηλιακών κρεμών όλων των δεικτών SPF για την προστασία του φυσιολογικού δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία και την φωτογύρανση. Εφόσον είναι επιθυμητό μπορεί να προστεθεί στην αντηλιακή κρέμα φυσική ορυκτή χρωστική για υποκατάσταση του μακιγιάζ.Οι ενδεικτικές προτάσεις δεν υποκαθιστούν τον ιατρό. Τα εξατομικευμένα γαληνικά σκευάσματα παράγονται κατόπιν συνταγής ιατρού ή σε αυτοθεραπεία αλλά δεν αντικαθιστούν την ιατρική συνταγή.

Χορηγούνται δια χειρός φαρμακοποιού


Αν ενδιαφέρεστε για την παρασκευή του δικού σας γαληνικού, κοσμετολογικού ιδιοσκευάσματος ελάτε στο φαρμακείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.


Αλεξ. Σβώλου 23

2310-276120

info@angelline.grΣτοιχεια Επικοινωνιας

Χρησιμες πληροφοριες

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει το σκοπό της επιστημονικής ενημέρωσης των επιστημόνων υγείας και του κοινού για τις νόμιμες παρασκευαστικές δυνατότητες εξατομικευμένης φαρμακοθεραπείας του γαληνικού εργαστηρίου του φαρμακείου μας.

Social Media

Βρείτε μας στα Social Media