Διακοπή Καπνίσματος

Διακοπη καπνίσματος

Αφιερώνοντας τη γνώση και την εμπειρία μας στην προσπάθεια διακοπής του καπνίσματος, καταφέραμε με αφετηρία ένα τσιγάρο σας, να παράγουμε το προσωπικό σας ομοιοθεραπευτικό διάλυμα, το οποίο χρησιμοποιείτε σε πόσιμες σταγόνες για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε να μειώσετε σταδιακά και να διακόψετε τελείως το κάπνισμα.

Η μέθοδος αυτή είναι πρωτότυπη, απόλυτα φυσική και εναλλακτική, βασίζεται δε, όπως και όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας, στην εξατομικευμένη θεραπεία.

Η ομοιοπαθητική, με όλο της το δυναμικό και τις τεχνικές της, μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην διακοπή του καπνίσματος και στην ομαλή επανένταξη του ατόμου στον υγιεινό τρόπο ζωής δίχως τις δυσάρεστες επιπτώσεις από τη διακοπή του καπνίσματος (αυξημένη όρεξη, αϋπνία ή υπνηλία, εκνευρισμός, πονοκέφαλος κλπ).

Παραδείγματα και προτάσεις για την διακοπή:

1) Το τσιγάρο (καπνός, τσιγαρόχαρτο, φίλτρο) μπορούν να αποτελέσουν την πρώτη ύλη (φαρμακευτική δρόγη) για την παραγωγή εξατομικευμένου ομοιοπαθητικού για τον ίδιο τον καπνιστή.

2) Το ανθοΐαμα ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ, από την θεραπευτική σειρά του ιατρού Ζαρκαδούλα «Νέοι Σύμμαχοι για την καθημερινή ζωή» , μπορεί να αποτελέσει υποστηρικτικό σκεύασμα- σύμμαχος στον άνθρωπο που επιχειρεί την διακοπή του καπνίσματος.

«Η βοήθεια που προσφέρει ο σύμμαχος είναι στο ψυχικό μέρος και όχι στα σωματικά συμπτώματα που έχουν να κάνουν με τη στέρηση κάποιας ουσίας. Ο συγκεκριμένος Σύμμαχος βοηθάει στο να έχουμε την καλύτερη δυνατή διάθεση για να παλέψουμε ενάντια στην εξάρτηση και σε καμία περίπτωση δε μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική βοήθεια όταν αυτή είναι απαραίτητη. Η εμπειρία έδειξε ότι πολλά άτομα απελευθερώθηκαν από εξαρτήσεις, άλλες φορές παράλληλα με ιατρική βοήθεια και άλλες φορές μόνο με τη δράση του Σύμμαχου.»

-ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ3) Το otc φαρμακευτικό σκεύασμα της Blesstia, Spiranthes 116, μπορεί να γίνει εξαίρετος βοηθός και υποστηρικτής της θέλησης για τη διακοπή του καπνίσματος.

4) Υπάρχει και η δυνατότητα να γίνει και ο μεταξύ τους συνδυασμός, ανάλογα την περίπτωση.Οι ενδεικτικές προτάσεις δεν υποκαθιστούν τον ιατρό. Τα εξατομικευμένα γαληνικά προϊόντα παράγονται κατόπιν συνταγής ιατρού ή σε αυτοθεραπεία αλλά δεν αντικαθιστούν την ιατρική συνταγή.Χορηγούνται δια χειρός φαρμακοποιού